Wespennest Bestrijden Bel direct met de lokale bestrijder: 085-0298500

Bel ons direct

085 - 029 8500

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed

Wespen bestrijdingsmiddelen

Onverhoopt last van wespen? Ga niet zelf aan de slag, maar laat een professional naar het probleem kijken.

Vaak is de bron van een wespenplaag een wespennest. Dit wespennest kun je niet met amateuristische middelen verhelpen. Bijvoorbeeld het dichtsmeren van de uiteinden van een wespennest zullen het euvel niet verhelpen.

Wel loopt u een groot risico bij dit soort inspanningen meervoudig gestoken te worden. Laat het zover niet komen en schakel een deskundige in die hierin gespecialiseerd is.

Wespen bestrijdingsmiddelen

De professional heeft speciale wespen bestrijdingsmiddelen die ervoor zorgen dat het wespennest verdwijnt. Tevens zal het ervoor zorgen dat er op een later tijdstip niet opnieuw een wespennest zal ontstaan.

Vaak blijkt namelijk dat wanneer er eenmaal ergens een wespennest heeft gezeten, er snel opnieuw een wespennest ontstaat in het volgende seizoen. Voorkom dit door wespen bestrijdingsmiddelen in te zetten.

Middelen om wespen te verjagen

Er zijn verschillende wespen bestrijdingsmiddelen op de markt voor de particuliere gebruiker om wespen op afstand te houden. Denk aan bepaalde citroen gebaseerde sticks. Dit werkt op zich goed om een enkele wesp op afstand te houden. Echter, om een heel nest te verdwijnen is zwaarder geschut nodig.

Schakel een gespecialiseerd bedrijf in

Dit zwaardere geschut is niet zomaar in de winkel verkrijgbaar en mag alleen gehanteerd worden door iemand die hierin gespecialiseerd is. Het is bij een wespennest helaas de bittere noodzaak dat deze middelen ingezet worden.

Aan de slag gaan met amateuristische middelen zal er niet voor gaan zorgen dat een nest verdwijnt. Sterker nog, het enige resultaat wat u waarschijnlijk gaat bereiken is dat u zelf gestoken gaat worden door wespen.

Gevaarlijke stoffen

Alleen een professional heeft de nodige wespen bestrijdingsmiddelen voor handen die ervoor kunnen zorgen dat een wespennest definitief verwijdert wordt. Deze middelen behoeven verschillende voorschriften en mogen niet zomaar door iedereen gebruikt worden. Een professional weet wat voor gevaarlijke stoffen er in de middelen zit en zal zeer secuur te werk gaan.

wespen bestrijdingsmiddelen

Zelf aan de slag

Om tijdelijk wespen op afstand te houden kan het handig zijn om bijvoorbeeld een zoet bekertje ranja (limonade siroop) op een afstandje neer te zetten. Dit zal ervoor zorgen dat de wespen naar het bekertje ranja toe gaan en niet naar uzelf.

Het moge duidelijk zijn dat dit slechts een middel is om de wespen tijdelijk op afstand te houden. Om de wespen ook daadwerkelijk te laten verdwijnen zal er professioneel bestrijdingsmiddel nodig zijn.

Let op, vooral met kinderen

Als u last heeft van wespen is het raadzaam hier zorgvuldig mee om te gaan. Zeker in het geval dat er kinderen in de buurt zijn. Die hebben meestal niet uw kritische denkvermogen en zullen snel vatbaar zijn voor wespensteken door bepaalde uitlokking. Veel kinderen worden in de zomer gepakt door een wespensteek. Vaak doordat ze bijvoorbeeld met blote voeten in het gras lopen en in een wesp trappen.

Drinken

Denk er bijvoorbeeld aan dat wespen graag in een blikje zoete frisdrank gaan zitten. Als een kind later het drankje oppakt en een slok neemt is het mogelijk dat de wesp in de mond van uw kind komt. Dit met alle gevolgen van dien. Zo zijn er nog veel meer kleinigheidjes waar een kind niet snel aan zal denken, maar die wel tot een zekere schade bij een kind kunnen leiden.

Bestrijdingsmiddelen tegen wespen

Om het niet tot deze spookverhalen te laten komen is het handig om tijdig een professional in te schakelen. Binnen de kortste keren kan hij er namelijk voor zorgen dat u geen last meer heeft van die vervelende wespen. Hij zal met bestrijdingsmiddelen het nest zorgvuldig verwijderen, waardoor u weer met een gerust hart in de tuin kan gaan zitten.

Naast dat het de wespen meteen zal verdwijnen, zal het bestrijdingsmiddel er ook nog eens voor zorgen dat ze wespen niet opnieuw de mogelijkheid krijgen een nest op dezelfde plek te bouwen. Hier zorgt er bestrijdingsmiddel ook dermate goed voor.

Neem contact met ons op

Het moge duidelijk zijn dat zelf aan de slag gaan niet het gewenste resultaat op gaat leveren en zelfs gevaarlijk kan zijn. Laat uzelf dus niet verleiden tot deze handelingen en neem vrijblijvend contact op via het telefoonnummer of het aanvraag formulier op de website. Mocht u zich nog wat verder willen verdiepen in wespen bestrijding, lees dan nog even verder op de website.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 8500, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed