Wespennest Bestrijden Bel direct met de lokale bestrijder: 085-0298500

Bel ons direct

085 - 029 8500

Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed
Wespennest verwijderen kosten

Wespennest verwijderen kosten; Hoe duur is wespenbestrijding?

Wanneer u last heeft van een wespennest is het zaak deze zo snel mogelijk te verwijderen. Wanneer het wespennest de kans krijgt te groeien, groeit het aantal wespen namelijk mee en verergert het probleem.

Om een wespenplaag te voorkomen is het daarom verstandig het wespennest professioneel te laten verwijderen. Door middel van een ongediertebestrijder bent u verzekert van een grondige succesvolle wespennestverwijdering.

Het is logisch dat u zich afvraagt hoe duur zo’n bestrijding nu precies is, de verleiding om zelf een bestrijdingsmiddel te halen en aan de slag te gaan is groot.

De kosten van een wespennestverwijdering zijn afhankelijk per situatie, maar om een richtlijn te geven zal deze waarschijnlijk uitkomen op een bedrag van rond de €100.-

*LET OP: Dit is slechts een richtlijn. U kunt hier dus geen rechten aan ontlenen. Het kan zijn dat de wespennest verwijderen kosten hoger of juist lager uitvallen in uw situatie.

Wat u daarvoor terugkrijgt is de zekerheid van het probleem af te zijn, Èn u beperkt de risico’s voor uzelf.

Waarom een wespennest professioneel verwijderd moet worden

De voordelen van een professionele wespennestverwijdering kunnen aan de hand van de volgende drie punten toegelicht worden:

1. U heeft de zekerheid van het probleem af te zijn

Een professional weet precies waar in en om uw huis zich de plekken bevinden waar het ongedierte zich graag schuil houdt. Wanneer u zelf bijvoorbeeld al een wespennest ontdekt heeft hoeft dit niet te betekenen dat dit de enige plek is waar zich een nest bevind.

Een professional loopt daarom alle mogelijke risicoplekken na en brengt de totale omvang van het probleem goed in kaart. Dit scheelt u zelf veel tijd, zeker wanneer u zelf aan de slag gaat en slechts een deel van het probleem verhelpt terwijl het probleem ergens anders groeit.

Een professional past de juiste bestrijdingsmiddelen toe op de goede manier en op de goede plekken, hiermee heeft u de zekerheid van het probleem af te zijn.

2. Het is risico beperkend

Door een professional uw probleem te laten oplopen loopt u zelf geen risico. De professionals kennen de gevaren van het ongedierte en weten goed waartegen ze zich moeten beschermen, voor u zal dit niet altijd duidelijk zijn.

3. Het verhelpt een ongedierteplaag in de toekomst

De bestrijder zorgt er niet alleen voor dat het probleem verholpen wordt, ook kan hij u tips geven om ervoor te zorgen dat het probleem zich in de toekomst niet nog eens voordoet.

Hoe gaat een wespennestverwijdering in zijn werk?

Om een idee te geven van een wespennest bestrijding en een ongedierte bestrijding in het algemeen, zijn de volgende vijf fasen te onderscheiden binnen het bestrijdingsproces:

Fase 1: De visuele inspectie

De ongediertebestrijder doet een visuele inspectie van het probleem, hij of zij loopt alle risicoplekken na en brengt het probleem duidelijk in kaart. De bestrijder maakt van tevoren of naderhand een offerte op.

Fase 2: Een rapportage opmaken

Wanneer de offerte in orde is maakt de bestrijder een rapportage op. Samen met u bespreekt de bestrijder de plan van aanpak om het probleem te verhelpen.

Fase 3: De daadwerkelijke bestrijding

De bestrijder gaat aan de slag en bestrijdt volgens het plan van aanpak doeltreffend al het ongedierte.

Fase 4: De eindcontrole

De bestrijder controleert of al het ongedierte succesvol bestreden is.

Fase 5: De nabespreking

Samen met u bespreekt de ongediertebestrijder hoe u de risico’s op herhaling van het probleem in de toekomst kunt verkleinen.

Wespennest verwijderen kosten

Hoe houden de ongediertebestrijders hun prijzen scherp?

Ongediertebestrijders hebben er baat bij om de kosten aantrekkelijk te houden. Zij weten immers ook dat er veel doe-het-zelf middelen op de markt zijn waarmee mensen zelf succes hopen te behalen.

De bestrijders houden de kosten laag door regionaal te werken. Ongediertebestrijders zijn door heel Nederland te vinden en opereren per regio, op die manier is er altijd een bestrijder bij u in de buurt.

Het voordeel daarvan is niet alleen dat de bestrijders snel ter plekke kunnen zijn, ook hebben ze weinig reiskosten die in de prijs doorberekend hoeven te worden.

Hoewel het voor veel mensen aantrekkelijk blijft om eerst zelf een poging te wagen, zijn de risico’s zo groot dat het eigenlijk niet tegen de kosten opweegt.

Nog vervelender wordt het wanneer u zelf een poging doet een wespennest te verwijderen zonder succes. Het probleem is mogelijk verergert, u bent blootgesteld aan risico’s, en u zult alsnog de bestrijdingskosten moeten maken.

Wanneer u in een keer succesvol een wespennestverwijdering wenst te hebben is een ongediertebestrijder daarom een zeer verstandige keuze!

Wil u in contact komen met een professionele wespenbestrijder?

Laat ons u helpen om contact te leggen met uw lokale bestrijder. Dit kunt u gratis en vrijblijvend doen door met het nummer hieronder te bellen.

Als u meer wilt weten over de prijs van het verwijderen van een wespennest, dan kunt u ook direct gratis een offerte aanvragen en vervolgens zelf beslissen of u hiervan gebruik wilt maken. Vraag hier een offerte aan.

Bel ons direct of vraag advies aan

085 - 029 8500, Lokaal tarief & 24/7 bereikbaar bij spoed